Een horlogebandje repareren

De extra sterke Super Glue Power Flex met rubber beschermt uw waardevolle eigendommen tegen slijtage door het vormen van veerkrachtige, niet-broze verbindingen. Super Glue Power Flex's verbindingen zijn werkzaam op poreuze oppervlakken, waardoor ze de ideale keuze zijn voor het repareren van horlogebandjes. De niet-druipende gel droogt transparant op en vormt onzichtbare, sterke verbindingen. De krachtige formule biedt schok- en weerbestendige duurzaamheid. Voor moeilijk bereikbare plaatsen heeft Loctite Super Glue Power Flex Control een easy grip knijpfles en mondstuk, waardoor reparaties gemakkelijker en preciezer zijn uit te voeren.

Zo gaat u te werk: 

  1. Zorg dat de twee delen van het horlogebandje die u wilt samenvoegen schoon en helemaal droog zijn.
  2. Laat voorzichtig een druppeltje lijm op één oppervlak vallen. De twee delen tegen elkaar aandrukken vasthouden totdat de lijm droog is. Voor uiterst precieze reparaties gebruikt u Super Glue Power Flex Control.
  3. De delen niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 5).
  4. Ten minste 1-2 uur laten drogen voordat u het horlogebandje weer om doet. Voor het beste resultaat een nacht laten rusten.
  5. Verwijder, als de lijm droog is en er nog lijmresten over zijn, deze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.
  6. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

* Niet geschikt voor siliconen bandjes.

Aanbevolen producten: