Een leren tas repareren

Een veelvoorkomend probleem met leren handtassen is een losse of losgeraakte riem vanwege voortdurend gebruik en doordat ze gevuld zijn met zware voorwerpen waardoor ze slijten. Met Loctite Super Glue Power Flex  repareer je in een oogwenk de riem van een handtas. De extra sterke formule met rubber is uiterst geschikt voor poreuze materialen zoals leer en stof en vormt veerkrachtige, niet-broze en flexibele verbindingen.  Super Glue Power Flex is een niet-druipende gel die eenvoudig en netjes aan te brengen is. De lijm droogt transparant op tot onzichtbare en ongelooflijk duurzame verbindingen. Voor lastige, moeilijk bereikbare plaatsen bevelen we Loctite Super Glue Power Flex Control aan - met easy grip knijpfles en precisie mondstuk - waardoor reparaties gemakkelijker en preciezer zijn uit te voeren.

Zo gaat u te werk:

1. Leg de tas op een vlak oppervlak zoals een tafel en maak de aangetaste oppervlakken die moeten worden samengevoegd schoon. Zorg dat ze volledig droog zijn voordat u lijm aanbrengt.

2. Op de tas en riem voorzichtig een dunne, gelijkmatige laag lijm aanbrengen.

3. De twee delen stevig tegen elkaar aandrukken en vasthouden totdat de lijm droog is. Gebruik Loctite Power Flex Gel Control voor zeer precieze werkjes.
De delen niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 5).

4. Ten minste 1-2 uur laten drogen voor gebruik. Voor het beste resultaat een nacht laten rusten.

5. Verwijder als de lijm droog is eventuele lijmresten met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover.

6. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: