Een gescheurde of gerafelde leren riem repareren

Repareer je geliefde persoonlijke eigendommen en accessoires met Loctite Super Glue Power Flex. De extra sterke formule met rubber is uiterst geschikt voor poreuze materialen zoals leer en stof en vormt veerkrachtige, niet-poreuze en flexibele verbindingen. Ideaal voor het repareren van rafelende riemen. Super Glue Power Flex is een niet-druipende gel die eenvoudig en netjes aan te brengen is. De lijm droogt transparant op tot onzichtbare en ongelooflijk duurzame verbindingen. Voor lastige, moeilijk bereikbare plaatsen heeft Loctite Super Glue Power Flex Control een easy grip knijpfles en mondstuk, waardoor reparaties gemakkelijker en preciezer zijn uit te voeren.

Zo gaat u te werk:

1. Leg de riem op een vlak oppervlak.  Zorg dat de samen te voegen delen schoon en helemaal droog zijn.

2. Buig de bovenzijde terug en knijp voorzichtig een kleine, gelijkmatige hoeveelheid op de onder- en binnenzijde van de riem, niet te dicht bij de randen, zodat de lijm er niet uitlekt. 

3. De twee oppervlakken stevig tegen elkaar aandrukken, gladstrijken en vasthouden totdat de lijm droog is. Gebruik Loctite Power Flex Gel Control voor zeer precieze werkjes.

4. De delen niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 5).

5. Ten minste 1-2 uur laten u drogen voordat u de riem omdoet. Voor het beste resultaat een nacht laten rusten.

6. Verwijder als de lijm droog is eventuele lijmresten met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover.

Aanbevolen producten: