Sieraden repareren

Kwetsbare sieraden zoals jouw favoriete oorbellen gaan vaak stuk als je ze voortdurend draagt. In plaats van je geliefde sieraden weg te gooien, maak je ze met Loctite weer als nieuw om ze weer met plezier te kunnen dragen. Loctite Super Glue Liquid  heeft een handige Brush On applicator die ideaal is voor dit soort toepassingen, omdat de lijm gemakkelijk over kleine en onregelmatig gevormde oppervlakken kan worden verdeeld. De krachtige formule is ontwikkeld om onzichtbare en langdurige, duurzame verbindingen te vormen die transparant opdrogen.

Zo gaat u te werk:

1. Maak het oppervlak en de achterkant van de oorbel zorgvuldig schoon. Verwijder oude lijmresten en vuil en zorg dat ze helemaal droog zijn.

2. Verdeel met het borsteltje voorzichtig een dunne, gelijkmatige laag lijm over de oorbel op de plaats waar de achterkant moet aansluiten. Druk de oorbel terug en stevig tegen elkaar aan en houd enkele minuten vast.

3. De oppervlakken niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 5).

4. Voor het beste resultaat ten minste een uur laten drogen voordat ze weer worden gedragen.

5. Schraap, als de lijm droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.

6. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: