Rubber beschermdopjes op een glazen onderzetter lijmen

Beschadigde of verweerde rubberen beschermdopjes opnieuw aanbrengen op uw glazen onderzetters en uw houten of glazen tafelbladen beschermen tegen krassen of beschadigen. Loctite Super Glue Power Flex is een innovatieve gel met rubber. Ideaal op poreus materiaal zoals rubber en speciaal ontworpen om stevige, niet-broze en flexibele verbindingen te vormen. De krachtige, niet-druipende gel droogt na enkele minuten transparant op met een schone en nette afwerking.  Verbindingen zijn zeer duurzaam en schokbestendig. Voor een preciezere toepassing raden wij Super Glue Power Flex Control in handige easy-grip knijpfles met mondstuk applicator aan. Lastige reparaties worden eenvoudig uitvoerbaar.

Zo gaat u te werk:

  1. Zorg dat beide delen schoon en helemaal droog zijn en goed aansluiten.
  2. Laat voorzichtig een druppeltje Super Glue Power Easy op een zijde van het rubberen beschermdopje vallen.
  3. Druk de gelijmde zijde op zijn plaats op de achterkant van de glazen onderzetter. Met Super Glue Power Easy hebt u de tijd om het beschermdopje te herpositioneren en indien gewenst nog beter te laten aansluiten.
  4. Wanneer de juiste positie is gevonden niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 6).
  5. Laat tenminste 1-2 uur drogen. Voor het beste resultaat wacht u een nacht voor ingebruikname.
  6. Schraap, als de lijm droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.
  7. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: