Een houten trein repareren

Loctite Super Glue Power Easy is een betrouwbare en veelzijdige oplossing als u snel het favoriete houten speelgoedtreintje van uw kind wilt repareren. Dankzij de unieke formule is er meer tijd voor het herpositioneren en precies samenvoegen van de oppervlakken, met minder kans op per ongeluk vastgelijmde vingers. Behalve de extra tijd die u krijgt om onderdelen te plaatsen, droogt de krachtige niet-druipende gel transparant op zonder lelijke witte lijmresten of vlekken. De krachtige formule is duurzaam en bestand tegen voortdurend gebruik.


Zo gaat u te werk:

  1. Zorg dat de oppervlakken die u wilt samenvoegen geheel schoon en droog zijn en goed op elkaar passen.
  2. Laat voorzichtig een druppeltje Super Glue Power Easy vallen op één van de oppervlakken die moeten worden gerepareerd. Druk beide delen stevig tegen elkaar aan. Met Super Glue Power Easy hebt u de tijd om de delen te herpositioneren en, indien gewenst, nog beter te laten aansluiten.
  3. Vasthouden zonder te verschuiven totdat de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 5).
  4. Laat ten minste 1-2 uur drogen. Voor het beste resultaat wacht u een nacht voor ingebruikname.
  5. Schraap als het droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.
  6. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: