Het handvat van een mes repareren

Blijf kalm als het bestek kapot is. Loctite Super Glue Gel Control is het enige gereedschap dat u nodig hebt voor het snel repareren van een gebroken handvat van een mes. U bespaart tijd en geld doordat u uw geliefde bestek niet hoeft te vervangen. Loctite's Super Glue Gel Control is een niet-druipende gel die transparant opdroogt en sterke, onzichtbare verbindingen vormt. Speciaal ontwikkeld voor langdurige duurzaamheid met handige easy grip knijpfles en langer mondstuk voor moeilijk bereikbare plaatsen en eenvoudig uit te voeren, precieze toepassingen.

Zo gaat u te werk:

  1. Zorg dat beide delen van het mes goed op elkaar passen, schoon en helemaal droog zijn.
  2. Knijp voorzichtig een kleine hoeveelheid lijm in het heft van het mes en schroef beide delen van het mes onmiddellijk vast of druk ze stevig aan en houdt ze vast.
  3. De delen niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 5).
  4. Ten minste een uur laten rusten voordat u het mes weer gebruikt. Voor het beste resultaat een nacht wachten voordat u het mes weer in gebruik neemt.
  5. Schraap als het droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.
  6. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: