Het handvat van een paraplu repareren

Dagelijkse gebruiksvoorwerpen repareren met Loctite Super Glue Liquid. Loctite Super Glue Liquid in een handig klein flesje is gemakkelijk in uw handtas te stoppen, zodat u het altijd bij u hebt waar u ook heen gaat. Loctite Super Glue Liquid is speciaal ontwikkeld voor snelle noodreparaties. De snel werkende vloeibare lijm, voor een sterke en precieze toepassing, droogt transparant op tot een onzichtbare en betrouwbare verbinding. Als de sterke formule eenmaal droog is, kan de duurzame verbinding voortdurend gebruik en blootstelling aan de elementen weerstaan - perfect voor het repareren van bijvoorbeeld het losse of gebroken handvat van een paraplu.

Zo gaat u te werk:

  1. Zorg dat de twee delen die u wilt samenvoegen schoon en helemaal droog zijn.
  2. Knijp de superlijm voorzichtig rondom de schroefdraad onderaan de steel van de paraplu.
  3. Druk het handvat weer op de steel en houd deze stevig op zijn plaats.
  4. De delen niet meer verschuiven totdat de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 6).
  5. Voor het beste resultaat ten minste een uur wachten voor gebruik.
  6. Schraap, als de lijm droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.
  7. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: