Plastic speelgoed repareren

Loctite All Plastics is speciaal ontwikkeld om kunststof (speelgoed) te lijmen, zodat kindertranen in een oogwenk veranderen in een lach! Loctite Super Glue All Plastics is zelfs werkzaam op moeilijk te lijmen kunststoffen zoals polyethyleen en lijmt supersnel, krachtig en precies. De Super Glue All Plastics snelle dual-action lijm is ontworpen om materialen in enkele seconden te lijmen. Het droogt transparant op tot onzichtbare verbindingen en is daardoor de ideale oplossing voor het repareren van speelgoed. De sterke formule geeft langdurende duurzame resultaten daar waar het het meest nodig is.

Zo gaat u te werk:

1. Zorg dat de twee oppervlakken die u wilt samenvoegen schoon en helemaal droog zijn.

2. Breng de activator aan op beide delen van het gebroken speelgoed en laat 60 seconden drogen.

3. Neem nu de lijm en laat voorzichtig een druppeltje op één oppervlak vallen.  Druk de oppervlakken tegen elkaar en blijf drukken tot ze vastzitten zonder de delen te verschuiven.

4. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als de lijm droog is (zie punt 5).

5. Laat tenminste 1-2 uur drogen. Voor het beste resultaat wacht u een nacht voordat u het speelgoed weer in gebruik neemt.

6. Schraap, als de lijm droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.

Aanbevolen producten: