Een tuinhark repareren

Red de tuinhark van de familie met Loctite. Wij raden aan om Loctite Super Glue Power Flex met rubber te gebruiken omdat deze weer- en schokbestendig is. De lijm is bestand tegen extreme temperatuurschommelingen en voortdurende blootstelling aan de elementen en water. Super Glue Power Flex heeft een niet-druipende gelformule om eenvoudig op te brengen zonder te morsen. De lijm droogt transparant op en vormt onzichtbare, sterke en duurzame verbindingen. Voor complexe en lastige reparaties is er Loctite Super Glue Power Flex Control in een easy grip knijpfles met langer mondstuk voor snelle en eenvoudige toepassingen.


Zo gaat u te werk:

  1. Zorg dat beide delen van de tuinhark schoon, vet- en olievrij en helemaal droog zijn.
  2. Knijp een gelijkmatige hoeveelheid lijm over het oppervlak en uiteinde van de tuinhark. Duw het uiteinde van de tuinhark op het handvat en druk beide delen stevig aan. Vasthouden tot de lijm droog is. Voor uiterst precieze reparaties gebruikt u Super Glue Power Flex Control.
  3. De delen niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 5).
  4. Ten minste een uur laten rusten voordat u de tuinhark weer gebruikt. Voor het beste resultaat een nacht wachten voordat u het mes weer in gebruik neemt.
  5. Schraap als het droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.

Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: