Een waterkan repareren

Loctite Super Glue Glass is speciaal ontwikkeld voor het repareren van glaswerk en biedt keer op keer een schitterend resultaat. De lijm droogt op tot kristalheldere verbindingen op alle soorten breuk en scheurtjes en is niet alleen water- en vaatwasserbestendig, zonder lelijke witte lijmresten, maar ook sterk genoeg om de druk van temperatuurschommelingen en water te weerstaan. Loctite Super Glue Glass is werkzaam op alle soorten glas: glas, kristal, getint glas, glaswerk, ondoorzichtig glas en geblazen glas. De ijzersterke formule zorgt voor een duurzaam resultaat.

Zo gaat u te werk:

  1. Was het gebroken deel met water (gebruik geen schoonmaakmiddel omdat dit de werking van de lijm kan beïnvloeden) en laat de kan goed drogen. Zorg dat de oppervlakken die u wilt samenvoegen goed op elkaar passen, schoon en droog zijn.

  2. Laat voorzichtig een druppeltje lijm op één van de gebroken delen vallen. Druk de oppervlakken stevig tegen elkaar en wacht totdat ze vastzitten.

  3. Niet verschuiven voordat de oppervlakken vastzitten.  Overtollige lijm kan eenvoudig verwijderd worden als deze droog is (zie punt 5) 

  4. De lijm ten minste 1 à 2 uur geheel laten uitharden voor ingebruikname. Voor het beste resultaat een nacht laten rusten.

  5. Verwijder, als de lijm droog is en er nog lijmresten over zijn, deze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.

  6. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: