Het oor van een kopje repareren

Repareer uw geliefde huishoudelijke voorwerpen met Loctite high performance Super Glue in plaats van ze weg te gooien. Loctite Super Glue Gel is ideaal voor het repareren van keramiek en aardewerk. De niet-druipende gel droogt op tot transparante verbindingen. Kleine en veel voorkomende breuken zijn gemakkelijk en netjes en dankzij de zeer krachtige formule langdurend duurzaam te repareren. Voor moeilijk bereikbare plaatsen en complexe reparaties  heeft Loctite Super Glue Gel Control een easy grip knijpfles en mondstuk voor precieze toepassingen.

Zo gaat u te werk:

  1. Zorg dat de twee oppervlakken die u wilt samenvoegen schoon en geheel droog zijn.
  2. Laat voorzichtig een druppeltje lijm op één van de oppervlakken vallen en druk de delen direct tegen elkaar aan. Gebruik Loctite Super Glue Gel Control voor zeer precieze werkjes.
  3. De delen niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 5).
  4. Wacht minimaal één uur voordat u het kopje in contact laat komen met vloeistoffen.  Voor het beste resultaat wacht u een nacht.
  5. Schraap als het droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.
  6. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

*Vanwege veiligheidsredenenbevelen we aan geen kopjes/mokken te repareren die warme vloeistoffen bevatten.

 

Aanbevolen producten: