Een gebroken toets van een computer of laptop repareren

Vertrouw op Loctite Super Glue Power Easy als u snel en met uiterste precisie gebroken of losgeraakte toetsen van het toetsenbord wilt lijmen. De robuuste formule van Super Glue Power Easy is bestand tegen constant gebruik en temperatuurschommelingen. Loctite Super Glue Power Easy is uniek vanwege het feit dat er extra tijd is om oppervlakken te herpositioneren, waardoor het risico op per ongeluk vastgelijmde vingers vermindert. Na een paar minuten droogt de krachtige niet-druipende gel transparant op zonder lelijke witte lijmresten of -vlekken. De zeer sterke verbinding is bestand tegen voortdurend gebruik.

Zo gaat u te werk:

1. Zorg dat de twee oppervlakken die u wilt samenvoegen schoon en helemaal droog zijn en nauw aansluiten.

2. Laat voorzichtig een druppeltje Super Glue Power Easy op de rand van een van de oppervlakken vallen en druk de delen stevig tegen elkaar aan. Met Super Glue Power Easy hebt u indien gewenst tijd om voor het uitharden  de delen te herpositioneren voor een nauwkeuriger aansluiting.

3. De toets niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk van de randen worden verwijderd als het droog is (zie punt 6).

4. Druk de toets weer op zijn plaats op het toetsenbord.

5. Laat ten minste 1-2 uur drogen. Voor het beste resultaat wacht u een nacht voor ingebruikname.

6. Verwijder als de lijm droog is eventuele lijmresten met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover. Gebruik op computeronderdelen geen producten met aceton zoals nagellak remover.

7. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: