Een portemonnee versieren met decoupage

Versier een oude portemonnee met stijlvolle, decoratieve decoupages. Nadat je het ontwerp hebt uitgezocht, zorgt Loctite Super Glue-3 dat alle plaatjes stevig op hun plaats worden bevestigd.  Loctite Super Glue-3 Power Easy is ontworpen om je extra tijd te geven voor het vervangen en herpositioneren van de decoraties. De formule vermindert de kans op per ongeluk vastgelijmde vingers, waardoor het ideaal is voor lastige applicaties. De krachtige, niet-druipende gel droogt na enkele minuten transparant op en vormt een nette en onzichtbare verbinding. De krachtige formule zorgt voor een langdurige duurzaamheid.

Zo gaat u te werk:

  1. Zorg dat het oppervlak van de portemonnee schoon en helemaal droog is.
  2. Laat voorzichtig een druppeltje Super Glue-3 Power Easy op een zijde van de decoratie vallen.
  3. De gelijmde zijde van de decoratie op de portemonnee drukken. Met Super Glue-3 Power Easy heb je de tijd om de decoratie te herpositioneren als je ze beter wilt laten aansluiten.
  4. Wanneer de juiste positie is gevonden niet meer verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 6).
  5. Ten minste 1-2 uur laten drogen. Voor het beste resultaat wacht u een nacht voor ingebruikname.
  6. Schraap, als de lijm droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in nagellak remover met aceton.
  7. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: