Een schoen repareren

Om supersnel een nieuwe hak of zool onder een schoen te zetten, is Loctite high performance Super Glue Liquid met Brush On applicator ideaal en loop je meer kilometers op dat paar schoenen die zo lekker zitten. Het handige borsteltje zorgt ervoor dat de lijm gemakkelijk over grotere of onregelmatig gevormde oppervlakken kan worden verdeeld. De lijm is ontwikkeld om veerkrachtige en flexibele verbindingen op poreuze oppervlakken te vormen. De lijm droogt transparant op en vormt een onzichtbare verbinding. De krachtige formule zorgt voor langdurige duurzaamheid.

Zo gaat u te werk: 

  1. Zorg dat de twee oppervlakken die u wilt samenvoegen schoon en helemaal droog zijn.
  2. Voorzichtig een dunne, gelijkmatige laag lijm verdelen over de oppervlakken die moeten worden samengevoegd. Beide oppervlakken stevig aandrukken en vasthouden.
  3. De oppervlakken niet verschuiven voor de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als deze droog is (zie punt 5).
  4. Ten minste 1-2 uur laten u drogen voordat u de schoenen aantrekt. Voor het beste resultaat een nacht laten rusten.
  5. Verwijder, als de lijm droog is en er nog lijmresten over zijn, deze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.
  6. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: